De geschiedenis van de Italiaanse keuken

In Italië is eten cultuur. Het is onderdeel van de levensstijl en de geschiedenis van het land.

Het verhaal van de grote Italiaanse keuken is een kleurrijke verhaal.

De meeste van de meer traditionele gerechten zijn de evolutie van de armere keuken, inventieve gerechten die gedreven werden door noodzaak. Na verloop van tijd is dit uitgegroeid tot de hoeksteen van een van de meest gerenommeerde keukens ter wereld, een die alleen gebruik maakt van de beste en meest verse natuurlijke ingrediënten.restaurant

Traditionele gerechten op basis van wild en gevogelte hebben de oorsprong in de keukens van de hogere klassen, voedsel gereserveerd voor de edelen. Italianen zijn niet dol op ingewikkelde sauzen en uitgebreide dressings en preparaten die de echte smaak van hun gerechten maskeren.

En vergeet niet de invloeden van de vele bevolkingsgroepen die Italië bewoond hebben, van de inboorlingen tot de binnenvallende Duitsers, Arabieren, Fransen, Spanjaarden, en nog veel meer volkeren waarmee de Italianen in contact kwamen tijdens de handel met het Oosten.

Elke Italiaanse regio heeft zijn eigen unieke geschiedenis en sporen nagelaten op de Italiaanse keuken. Bij Sangal Venice is dit de regio en geschiedenis van Venice ofwel Venetië.