Escape room in centrum Breda is perfecte uitje

In het hartje van een Breda is een ruimte verborgen waar nog maar weinig mensen van weten. Het is een ondergrondse tunnel waar zelfs veel van de oudste bewoners van Breda nog niet vanaf wisten. Het is in deze ruimte aan de schoolstraat dat een escape room Breda is gevestigd. De perfecte locatie voor een dergelijk spel. De unieke ruimte komt namelijk ten goede aan de spanning en sfeer die je tijdens het spelen van de escape room kunt beleven. Het spel is bovendien ook nog eens heel goed en slim uitgedacht. Voor iedereen die van een uitdaging houdt kunnen we de escape room als een uitje aanbevelen.

escape room breda

Wat is een escape room?

Tegenwoordig weet vrijwel iedereen wat een escape room is. Het is namelijk al enige jaren een nog altijd groeiende trend. Vele honderden mensen spelen ieder weekend ergens in het land een escape room. Om een simpele uitleg te geven is het een kamer waarin je als groep wordt opgesloten. Vervolgens heb je ongeveer een uur de tijd om uit de kamer te ontsnappen. Dit doe je door in de kamer op zoek te gaan naar aanwijzingen. Deze zullen niet direct naar de ontsnappingsroute wijzen maar indirect zijn. Door raadsels, puzzels en andere vraagstukken op te lossen wordt je meegenomen op een verhaal die uiteindelijk tot een ontsnapping uit de kamer kan leiden.

Leuk uitje in Breda met vrienden of collega’s

Doordat je tijdens het spelen van een escape room nauw met elkaar moet samenwerken is het een leuk uitje om met vrienden of collega’s te doen. Doe je een escape room Breda als bedrijfsuitje dan leer je om met elkaar de samenwerking te verbeteren. Een perfecte avond uit begint met het samen spelen van een escape room en vervolgens onder een lekker hapje en drankje het avontuur met elkaar nog eens over te spreken. Door de ligging van de room van Escape-Brabant in het centrum van Breda zijn deze twee dingen goed met elkaar te combineren.

Meer informatie over de escape room in Breda kan je lezen op:
http://www.escape-brabant.nl/escaperoombreda/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *